Datum: 27-09-2023 - 23:35
12
nov
'18

52ste Prinsenpaar der Babyfaaten Prins Party & Prinses Showbizz(update foto's)

Op 11-11-2018 werd om 21.11 uur in een gezellige en goed gevulde grote zaal van de Schelft, afscheid genomen van Prins Triton (Daan Duivenvoorde) en Prinses Ariël (Suze Duivenvoorde) het 51ste Prinsenpaar der Babyfaaten. Zij kunnen terugkijken op een fantastisch carnavalsjaar in Kokkerhout. Daarna werd er met een leuke stunt, het 52ste Prinsenpaar bekend gemaakt van de Babyfaaten...

Prins Party en Prinses Showbizz

De biografie van het 52e Prinsenpaar der Babyfaaten:

Mijn naam is Kane Heemskerk:
Ik ben 15 jaar en zit in 4 HAVO op Teylingen College Leeuwenhorst. Ik heb een jongere broer Skip en een oudere broer Nick. Mijn ouders zijn Erik en Marja Heemskerk, beter bekend als de eigenaren van Café 'Het Feest van Harry' & Restaurant ' TO ME@T‘ & Catering ‘Bij de Buren'.

Ik ben erg gek op voetbal en zit dit seizoen in de JO17 4 van VVSB. Dit is een erg leuk en gezellig team waar toevallig ook Bastiaan & Daan twee Babyfaaten vrienden van mij in zitten. Ook ben ik gek op feestjes en gezelligheid, daarom hou ik ook erg van de horeca en ben dan ook als ik ff vrij ben of vakantie heb veel bij mijn ouders in de zaak te vinden, zowel in de keuken als in de bediening.

Ik vier mijn hele leven al carnaval. Mijn vader was in 1987/88 Prins der Babyfaaten (Prins Rik). Dit was in hetzelfde jaar dat Floor Vink Prins der Kaninefaaten werd (Prins Floris). Ik vind het heel erg gaaf dat ik deze traditie voort mag zetten en dat ik dit jaar Prins der Babyfaaten ben geworden. 

Onze hele familie viert altijd carnaval. Mijn opa en oma Heemskerk deden samen met mijn ooms en tantes altijd mee met de grote optocht en maakte de mooiste creaties. Toen ik nog klein was maakten zij ook heel veel mooie pakken voor mij en mijn broers zodat wij met de kleine optocht mee konden lopen.

Mijn opa, Jaap van der Linden (Japie de portier), regelde vroeger de uitsmijters (portiers) voor de Schelft en Café van der Geest. Hij stond ook zelf jarenlang aan de deur terwijl mijn oma Ria samen met mijn tante Ria (Dobbe/van der Linden) bij de wc’s zaten en mijn ome Thijs (van der linden) en tante Annie de garderobe voor hun rekening namen. 

De carnaval, de feestjes en de gezelligheid is er dus van huis uit echt met de paplepel ingegoten. Mijn prinsennaam is dan ook; Prins PARTY !!

Mijn prinses is Daantje van der Poel:
Ze is 16 jaar en dochter van Danny en Franka van der Poel. Daantje zit ook op de Leeuwenhorst 4 HAVO. Ze heeft nog een oudere zus Laila en een jongere broer Bink en een oudere broer Roy. Daantje is mijn hele leven al een vriendin van mij en zij houdt ook erg van gezelligheid en feestjes. Via haar moeder, voorheen voorzitter van de NOV, is Daantje altijd betrokken bij de verschillende feesten in het centrum van Noordwijkerhout.

Daantje heeft vorig jaar gespeeld in de Passie van Noordwijkerhout en heeft ook al geschitterd op TV met ‘De vloer op junior‘. Daantje is een showgirl en geboren voor het podium. Zij doet al heel haar leven veel aan dans, zang en theater en zou hier ook het allerliefste later in doorgaan. Vandaar: Prinses SHOWBIZZ.

Foto's BON. (Later nog meer foto's bij JP)