Datum: 28-01-2023 - 15:02
10
nov
'18

St. Vrienden van de Witte Kerk reikt flinke cheque uit op 'Dag van de Witte Kerk'. (foto's)

Zaterdag 10 november organiseerde Stichting Vrienden van de Witte kerk de jaarlijkse 'Dag van de Witte Kerk'. Dit jaar stond deze in het teken van Verzamelingen en van Taxatie. Onder de noemer Waardevol of Waardeloos stelde de Vrienden iedereen in de gelegenheid om een voorwerp te laten taxeren, tevens werd er aan Noordwijkerhouters de ruimte geboden om hun verzamelingen te tonen aan het publiek (later een verslag met foto's)....

Aan het einde van de 'Dag van de Witte Kerk' overhandigde de Stichting zoals ieder jaar een cheque uit aan de kerkenraad van de Witte Kerk. Deze cheque komt ten goede aan het onderhoud van de Witte Kerk, zodat iedereen nog tot in lengte van dagen kan genieten van deze ‘schoonheid’ in het hart van ons Noordwijkerhout.

Dominee Esmeralda Mandemaker-Dieleman nam de cheque namens de Witte Kerk in ontvangst en was bijzonder verheugd over de schenking van maar liefst € 3000,-. Ze bedankte de Vrienden dan ook heel hartelijk voor hun inzet en voor het geld wat door de Vrienden van de Witte Kerk met allerlei acties en evenementen het afgelopen jaar werd ingezameld. 

Voor meer informatie: www.vriendenvandewittekerk.nl.

Foto's BON