Datum: 28-09-2023 - 00:58
09
nov
'18

Kokkerhout in de ban van 'The P Factor'.

Een drietal weken geleden is C.V. De Tulpkabouters gestart met een talentenjacht 'The P Factor'. Zij gingen op zoek naar iemand die dit jaar hun Prins en/of Prinses wilden worden. Iedereen kon zich inschrijven en dat is massaal gebeurt. Er zijn in de afgelopen weken heel veel audities geweest en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. De 11 finalisten zijn bekend!! De vakkundige jury bestaande uit een Lotte van der meer (bestuurslid)...

Roel van der Slot (senaatslid) en het Prinsenpaar van afgelopen jaar King Rock en Prinses Vegas hebben zich afgelopen dagen gebogen over wie er plaats mag nemen in de Finale Liveshow!!

Op 17 November vindt in Café Van der Geest in de Zeestraat de Grote Finale liveshow van 'The P Factor' plaats. In deze show gaan de laatste 11 finalisten strijden om dat ene doel het Prinsenschap bij C.V. De Tulpkabouters. Tijdens deze avond zullen de kandidaten alles uit de kast moeten halen om bij de vakjury in de smaak te vallen.

Wil jij graag weten wie de 11 finalisten zijn? Houd dan de komende week Facebookpagina en de Instagram van C.V. De Tulpkabouters in de gaten. Wie weet spot je wel een bekende. De liveshow zal niet alleen in het teken van de kandidaten staan.

Blaaskapel De Keietoeters zullen op deze avond hun muzikale klanken ter gehoren brengen. En maar als klap op de vuurpijl verwelkomen we Jelle B als gastartiest die van deze avond een waardige finaleshow gaat maken.

Wil jij deze spetterde show niet missen kom dan op 17 November naar Café Van der Geest. Wat bij zijn is meemaken.

CV De Tulpkabouters