Datum: 01-06-2023 - 18:21
09
nov
'18

Oranjevereniging zoekt jongeren voor Jong Oranje en houdt presentatie op Leeuwenhorst.

Oranjevereniging Noordwijkerhout is op zoek naar jonge enthousiaste mensen om de groep Jong Oranje te versterken en hielden ter promotie daarvoor donderdagmiddag een presentatie op Teylingen College Leeuwenhorst. Wij van Oranjevereniging Noordwijkerhout doen een beroep op de 16/17 jarige jeugd van Noordwijkerhout, zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. De OV heeft een aantal jaren een groep enthousiaste jongeren...

gehad die gedeeltelijk zelfstandig evenementen organiseerden voor de basisschooljeugd van Noordwijkerhout tijdens de koningsdag en de feestweek in september. Deze groep is er in verband met andere werkzaamheden helaas mee gestopt. Het komt er dus op neer dat wij op zoek zijn naar nieuwe mensen voor het jeugdonderdeel van de Oranjevereniging Jong Oranje geheten.

Wij bieden een gezellige vereniging met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen maar ook om veel plezier met elkaar te hebben. Het houdt dus in dat je in een groep een evenement organiseert wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent.

En het mooiste is om dit samen met vrienden en/of vriendinnen op te pakken, om zo een leuke en gezellige groep te vormen. Maar je staat er niet alleen voor, je doet het natuurlijk met collega’s. Maar wij van de Oranjevereniging zijn er altijd om rugdekking te geven.

Wat verwachten wij van Jong Oranje leden:
Een beetje organisatietalent is handig en voor de rest een enthousiaste en gemotiveerde instelling. Dus wie gaat de uitdaging aan met Jong Oranje en neemt het initiatief om met ons mee te doen? Blijf niet aan die zijlijn staan, maar geef je op voor dit unieke, leerzame en leuke onderdeel van de Oranje Vereniging Noordwijkerhout. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor het promotiefilmpje van de Oranjevereniging.