Datum: 29-03-2023 - 11:10
09
nov
'18

Nieuws+uitslagen bridgeverenigingen en clubs, Gezelligheid Troef, Het Juiste Bod, Gambri en BC De Schelft.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen en bridgeclubs rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op Blik Op Noordwijkerhout. We geven u nieuws, verslag en uitslagen van de Bridgevereniging Gezelligheid Troef, Bridgeclub De Schelft, Bridgeclub Het Juiste Bod en van Senioren Bridgeclub Gambri....

Hierbij nieuws, een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgeclub De Schelft 5-11-2018
Hierbij de uitslag van de speelavond van 5 november. De hoogste score (67.50) werd dit maal behaald door de gebroeders Broekhof in de A Lijn. Terwijl het paar Riek v.d. Lans en Miep Geerlings in de C ook een rigoureuze score haalde van 67 %. Zondagmiddag 18 november is er weer de Unicefdrive. Aanmeldingen kunnen nog via Hekker Sport/Ton sur Ton of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. > Klik hier voor de uitslagen (pdf) 

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 7-11-2018:
Ondanks het lenteachtige herfst weer was het weer gezellig bridgen bij Gezelligheid Troef. De hoogste score werd gehaald door Nico en Jan in de blauwe lijn. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)  

Seniorenbridgeclub Gambri 8-11-18: 
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 7-11-2018:
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)