Datum: 26-09-2023 - 18:35
08
nov
'18

Een Actie4Kids schoenendoos: voor jou van mij.

Actie4Kids is weer van start gegaan! Samen met jullie willen wij tenminste 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Dit jaar gaan de schoenendozen naar Zambia, Sierra Leone, Togo, Servië, Roemenië, Oekraïne en vluchtelingenkampen op Lesbos. Daar zijn veel kinderen die het moeilijk hebben. Na bijna 25 jaar is Actie4kids nog steeds nodig....

Ook nu nog leeft 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”. Jij mag jouw speelgoed en zakgeld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. Steun dit goede doel en maak een kind blij met jouw versierde en gevulde schoenendoos.

Om de schoenendozen goed uit te kunnen delen, vragen we je om op de schoenendoos aan te geven voor wie je deze hebt samengesteld: jongen (boy) of meisje (girl) en de leeftijdscategorie: 2-4 jaar, 5-9 jaar of 10-14 jaar. Er wordt € 5,00 gevraagd voor het mogelijk maken van het verzenden van de schoenendozen.

Vrijdag 9 november van 19.00 – 19.30 uur op de Brink kun jij jouw schoenendoos inleveren bij Ria en Annelies. Meer informatie is te vinden op www.actie4kids.nl.