Datum: 01-06-2023 - 17:46
04
nov
'18

NSL Boscross in Noordwijkse duinen voor jong en oud.

De NSL Boscross past haar starttijd aan passend bij de datum. Op zondag 11-11-2018 11:11 geeft de atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) het startsein van alweer een mooi en pittig parcours. Deze hardloopwedstrijd start vanaf het Piet Florisdal, Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten. Heb je de boscross nog nooit gelopen?...

Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5, 10 of 15 km, respectievelijk 2, 4 of 6 ronden. Voorinschrijving is €7,00 via de website av-nsl.nl t/m 10 november 2018. De kosten bij na-inschrijving ter plaatste zijn €10,00. Inschrijven en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in het Piet Florisdal. De start is om 11:11 uur. 

Op de wedstrijdlocatie is gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging! Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje! Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd!

Loop jij (helaas) niet mee met de boscross maar vind je het wel leuk om te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger. Daarmee help je mee om er een veilige en fijne wedstrijd van te maken voor deelnemers en organisatie. Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien. 

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op www.av-nsl.nl.

Foto's NSL-Boscross editie 2017.