Datum: 22-03-2023 - 08:23
03
nov
'18

Zomer voorbij, toch nog kamperen??

Jawel u leest het goed.. bij toneelvereniging ODI gaan ze weer even terug naar dat heerlijke campinggevoel en de lente die daarbij hoort. Wij nemen u mee in het leven van een aantal campinggasten die een rustige vakantie denken te hebben.. zo is daar Jos.. (gespeeld door Hans van Gijlswijk), hij vindt het maar niks dat kamperen en moppert dan ook op alles. Zijn vrouw Ina (gespeeld door Helma vd Lans) heeft....

engelengeduld met Jos. Menig vrouw zou hem alle hoeken van de camping hebben laten zien maar Ina heeft geduld.

In de andere caravan logeren Gemma en Hetty... (gespeeld door Jose Lammerse en Heleen vd Waal). Zij zijn een stelletje en denken een rustige fietsvakantie te gaan beleven, maar daar komt weinig van terecht. Gemma is dol op dieren. Zij heeft ook haar cavia (Herman) meegenomen op de camping. Hartstikke leuk zo’n cavia..

Dan komen er nog wat vrienden langs van Jos en Ina. Wilfried en Janneke, (gespeeld door Alex Duivenvoorde en Patty van Amsterdam) Wilfried is een echte goedzak en Janneke heeft hem ook volledig onder de duim. Janneke lust graag een drankje en dat weet Wilfried als geen ander.

Aan de kant van Gemma en Hetty komen Cor en Dienke onverwachts langs (gespeeld door Arjan Laros en Chantal Witteman). Cor is een brutale en echte vent en Dienke is echt onderdanige aan Cor. Hoezo eigen mening? Dienke heeft maar te luisteren naar Cor en zo hoort t.

De drank gaat rijkelijk vloeien.. het flirtspel tussen Janneke en Cor is lekker bezig...kunnen Gemma en Hetty nog fietsen?? Is Jos al een keer uit gemopperd? En waar is die cavia nou toch gebleven? U hoort het.. genoeg ingrediënten voor een dolle boel op de camping. Komt een avondje lachen met ODI. Regie is in handen van Jeroen Kortekaas.

De uitvoeringen zijn op vrijdagavond 16 november en zaterdagavond 17 november in De Schelft in Noordwijkerhout en de laatste uitvoering is op zaterdagavond 1 december in De Duinpan in De Zilk. De zaal gaat steeds 19:30 uur open en het stuk begint steeds om 20:00 uur.

Kaartjes zijn vanaf twee weken voor de voorstelling te koop bij Suzanne’s Feestshop in Noordwijkerhout en Boekhandel Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook kunt u reserveren op de website waar u tevens meer info kunt vinden over het stuk en de vereniging: www.toneelverenigingodi.nl.

Foto's Toneelvereniging ODI.