Datum: 08-02-2023 - 18:56
07
nov
'18

CJG-Webinar 'Pubers zijn leuk'.

Op 15 november 2018 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over (aanstaande) pubers. Pubers in huis... dat is voor velen best een hele uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig en vooral....

hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om? Welke manier van communiceren werkt het beste? Hoe kan je de lol weer inzien van die worstelende puber?

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je op een heldere en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers. Met humor, zelfspot, positiviteit en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en jouw kind. Want elke puber is anders en elke ouder ook.

Heb jij een (aanstaande) puber thuis en vind je het leuk om eens helemaal in de wereld van een puber te duiken en tips te krijgen om het thuis (nog) leuker en makkelijker te maken? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn!

Dit webinar vindt plaats op donderdag 15 november 2018 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl.