26
okt
'18

Dansschool Megaplaza Starlight organiseert 'vrij dansen avond'.

Vanuit de voormalige dansschool van Van de Pavert aan de Smederij 8 in Noordwijkerhout worden de dansactiviteiten in Noordwijkerhout weer voortgezet. Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier van ontspannen,wil je nieuwe mensen ontmoeten en ben je gevoelig voor een goede sfeer dan ben je bij Dansschool Megaplaza Starlight aan het juiste adres. Heeft u ook zin om weer eens lekker te swingen...

kom dan gezellig naar ons Danscafé op de zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur of naar de Vrij dansen avond op zaterdagavond 27 oktober van 20.00 tot 23.00 uur en niet te vergeten het Kerstgala op 22 december.

Wel dansles gehad maar de pasjes vergeten? Geen probleem, wij verzorgen voor elke doelgroep danslessen. Vanaf nu ook danslessen voor beginners en gevorderden. Vraag naar de mogelijkheden. Meer informatie nodig? Stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marja de Geus 06-29 58 68 68.

Dansschool Megaplaza Starlight is een actieve en sportieve dansschool. Wij bieden een totaalconcept voor recreanten die gewoon een gezellig dansje willen maken,maar ook voor wedstrijdparen die alles uit de danssport willen halen. Dus kortom: dé dansschool anno 2019. Schrijf je snel in. Vol = vol.