Datum: 01-06-2023 - 16:50
23
okt
'18

Vrijdag 26 oktober jaarlijkse kerkenveiling Sint Victorparochie. (veilinggids)

Op vrijdagavond 26 oktober vindt de jaarlijkse kerkenveiling plaats in het Victorhuis. Een gezellige avond waarop vele verschillende veilingitems onder de hamer komen. Zoals gebruikelijk worden op deze avond de drankjes en hapjes aangeboden door het Veilingcomité. De avond start om 19.15 uur met de kinderveiling met daarbij de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en de advertentiepuzzel....

Tijdens de kinderveiling zal er een gastoptreden worden verzorgd door Joy. Aansluitend vindt de kerkenveiling plaats waarbij bijna 500 kavels onder de hamer worden gebracht. Zowel voor de grote als voor de kleine portemonnee, voor ieder wat wils. Klik hier voor de veilinggids.

Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn op de veilingavond, dan kunt u ook een koopopdracht geven aan Ceciel Warmerdam (0252-341357) of Johan Oostdam (0252-374991). Aan het einde van de avond zal Pastor Owel de prijsuitreiking van de loterij verzorgen.

De opbrengst van de lotenverkoop en veilingavond is onder andere bestemd voor de eigen parochie waaronder het groot onderhoud van de kerk, maar ook voor de priesters/missionarissen uit de St. Victorparochie en een aantal projecten waaraan één van onze parochianen is verbonden. 

Foto BON.