Datum: 02-10-2023 - 16:04
22
okt
'18

Prinsessen genieten van High Wine bij Restaurant Hudson Bar & Kitchen. (foto's)

De Prinsenparen uit Noordwijk, Noordwijkerhout, de Zilk en Lisse hebben gedurende het afgelopen carnavalsjaar met elkaar een mooie hechte band opgebouwd. De onderlinge contacten zijn gebleven en zullen ze zeker voortzetten, ook na 11-11-2018 wanneer ze weer allemaal afscheid nemen van hun carnavalsjaar. In het eerste week van juli kwamen vijf Prinsenparen voor het eerst bij elkaar...

om het geweldige carnavalsseizoen van 2017-2018 samen te evalueren. Dit deden ze samen met hun adjudanten. Op 7 september gingen de zes Bollenstreekprinsessen zonder hun prins op pad en genoten zij van een bierproeverij, een High Beer, bij Café van der Geest in Noordwijkerhout: een proeverij van geselecteerde bieren.

Bedrijfsleider Serge Baauw van Restaurant Hudson Noordwijkerhout nodigde hierop Prinses Riet (Gaapstokken), Prinses Privileged (Duinknijnen), Prima Donna (Kaninefaaten), Prinses Musica (Keiebijters), Prinses Vegas (TulpKabouters) en Prinses Juna (Noortukkers) uit voor een high wine. Hudson Noordwijkerhout ligt midden in het centrum van Noordwijkerhout naast het pittoreske witte kerkje. In het Amerikaanse restaurant kun je dineren met een beroemdheid in één van de vier Hudson nisjes.

Als onderdeel van de high wine kregen de prinsessen o.a. nacho's, mini hamburgers, een beefwhrap, coco shrimps, crunchy chicken en een tomatenpomodorisoep. De prinsessen gaven na afloop aan "Wat een leuke middag/avond hebben we gehad, het eten was erg lekker en de wijn heerlijk! Wat leuk om te kletsen over de verschillen tussen de verenigingen. De tradities zijn in de basis wel hetzelfde. Alleen wordt er een andere invulling aan gegeven. Ons aankomend aftreden was wel top of mind."

Foto's Hans Geerlings Blik Op Lisse.