Datum: 23-09-2023 - 02:36
19
okt
'18

Gezocht.....een Prins en/of Prinses voor een jaar!

Heb jij al jaren liggen dromen om Prins of Prinses Carnaval te worden in het carnavalsgekke Kokkerhout? Maar heb je deze ultieme droom helaas nog niet kunnen waarmaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!! Carnavalsvereniging De Tulpkabouters is op zoek naar een Prins en/of Prinses die ons voorgaat in het komende carnavalsjaar van 2018-2019.....

Wat verwachten wij van jou? 
Wij zijn op zoek naar een Prins en/of Prinses der Tulpkabouters van minimaal 18 jaar. Hij en/of zij zal komend jaar C.V. De Tulpkabouters voor gaan tijdens het carnaval. Dit houd in dat je een groot aantal evenementen gaat bezoeken en gaat uiteraard ook bij onze eigen feesten aanwezig zal zijn. Verder houd je natuurlijk van een feestje en zet je jezelf volledig in tijdens het carnaval!

Wat bieden wij jou? 
Wij zullen zorg dragen dat je als Prins en/of Prinses der Tulpkabouters de juiste mensen om je heen krijgt om je te begeleiden door het feest gedruis. Uiteraard zal jij stralen op onze kar tijdens alle optochten tijdens het carnaval. Wij gaan er voor zorgen dat jij een jaar krijgt die je nooit meer vergeet!!

Wanneer gaat het beginnen?
Wanneer jij bent uitgekozen uit alle inzendingen, zal jij bekend gemaakt worden tijdens onze Prinsbekendmaking. Deze Prinsbekendmaking zal plaatsvinden op 17 November 2018 in Café Van der Geest in de Zeestraat. Voor 1 november laten wij jou weten of je door bent naar de volgende ronde. Ook als wij jou uiteindelijk niet hebben gekozen als Prins en/of Prinses der Tulpkabouters ben je uiteraard van harte welkom op onze feesten.

Ben je geïnteresseerd?

Mocht jij nou nog enthousiaster geworden zijn na het lezen van deze oproep, stuur dan een mail met daarin je naam, jouw leeftijd en een motivatie waarom jij onze Prins en/of Prinses zou willen worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk gaan we samen een fantastisch caranavalsjaar tegemoet.

CV De Tulpkabouters

Foto BON.