Datum: 01-06-2023 - 11:01
18
okt
'18

Inloop Puyckendam gaat wandelen met de Buurtsportcoach.

Vindt u het leuk om te wandelen, maar heeft u geen zin om dit alleen te doen? Of loopt u vaker alleen, maar lijkt het u leuk om dit ook een keer met anderen te doen? Grijp dan uw kans en wandel met ons mee! Eén keer in de twee weken (oneven weken) organiseren Irma van de inloop van Puyckendam en Kirsten de buurtsportcoach van Noordwijkerhout een wandeling door Noordwijkerhout...

De wandeling wordt in een rustig tempo gedaan, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te wandelen. Na de wandeling is het tijd om even tot rust te komen met een lekkere kop koffie of thee! De wandeling begint om 12:45 uur en vertrekt vanaf het SOP, Pilarenweg 4 in Noordwijkerhout.

Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteit, u kunt gratis met ons mee wandelen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om met meerdere personen met ons mee te wandelen, neem dus gerust een vriend, vriendin of kennis mee! We willen u vragen om van te voren aan ons te laten weten dat u mee wilt wandelen.

Dit kunt u doen door contact op te nemen met Irma (inloop Puyckendam) of Kirsten (Buurtsportcoach). Irma kunt u bereiken via 06-22439398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kirsten kunt u bereiken via 06-45645980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.