Datum: 09-02-2023 - 13:03
20
okt
'18

Gezellige drukke maanden bij de Sjaan: van Sinterklaas tot Santa Claus.

De pepernotenactie is er weer! Onze jeugd gaat op pad om heerlijke 5 december lekkernijen te verkopen; kruidnoten, chocolade kruidnoten, speculaasbrokken, gevuld speculaas en nog veel meer. Nieuw dit jaar zijn de actiepakketten “doosje” en “jutenzak”. Bent u benieuwd wat daar allemaal in zit? Bezoek dan onze website of Facebookpagina. U kunt uw bestelling ook sturen naar....

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bestellen kan tot woensdag 7 november. Rond 24 november wordt de bestelling bij u thuis afgeleverd.

Bingo
Voor het tweede jaar organiseren wij een bingo. Vrijdag 2 november a.s. wordt ons verenigingsgebouw De Parade omgebouwd tot een heuse bingozaal. Het wordt een sprankelende avond met een luxe bingo, entertainment en mooie prijzen. We starten om 20:00 uur, de zaal gaat om 19:30 uur open.

Nog geen bingokaarten in huis? Kaarten zijn verkrijgbaar bij Multimedia Vink of in ons verenigingsgebouw De Parade. Voor slechts € 20,- krijgt u 3 bingo kaarten (goed voor 9 rondes), een welkomstdrankje en de hele avond heerlijke hapjes. Maar vooral een avond vol gezelligheid! Wacht niet te lang met kaarten kopen, want ze vliegen de deur uit.

Kerst/Snuffelmarkt
Op vrijdag 7 december (19:00 – 21:30 uur) en zaterdag 8 december (9:00 – 16:00 uur) organiseren we een Kerst/Snuffelmarkt. Naast nieuwe kerstartikelen, kerstukjes enz. kunt u ook naar hartenlust snuffelen tussen nog bruikbare 2e hands spullen. Heeft u nog goede spullen, zoals boeken, serviesgoed, speelgoed, klein meubilair, lampen, enz. dan kunt u ons daar een groot plezier mee doen. Schone/bruikbare kleding is ook welkom! Groot meubilair kunnen we helaas wegens de beperkte ruimte voor opslag niet gebruiken.

Inleveren van spullen is mogelijk a.s. op dinsdag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur in ons verenigingsgebouw De Parade” aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout. Mocht u echt niet in staat zijn om uw spullen zelf naar De Parade te brengen dan is het mogelijk die op een zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur bij u thuis op te laten halen. U kunt hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 18.30 en 19.30 uur contact opnemen met Gerard Noppe, tel. nr. 06 27525636

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u vinden op onze vernieuwde website: www.stjeannedarc.nl of kijk op onze Facebookpagina: Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc Noordwijkerhout.