Datum: 28-09-2023 - 00:50
19
okt
'18

Lieve kinderen van Noordwijkerhout.... de Sint is op zoek naar hulppietjes.

Op 17 november komen wij weer met de boot naar Nederland. Om ongeveer 13.30 uur komen de Pieten en Sinterklaas aan in de Haven van Noordwijkerhout. Mijn vooruitwerkpieten hebben het erg druk. Alle voorbereidingen doen zij dit jaar vanuit Spanje. Ik kan jullie vertellen, alles is bijna geregeld. Er is weer een Pietenband, een Pietenhuis, de Pepernoten en ook de gluten vrije pepernoten worden gebakken...

de Burgemeester is er weer bij en wij hopen dat jullie er natuurlijk ook allemaal weer bij zijn. Een ding hebben de Pieten nog niet geregeld! Wie worden dit jaar de Hulppietjes in Noordwijkerhout?

Ook dit jaar zoeken wij weer 3 kinderen die Hulppiet willen zijn tijdens de intocht van Sinterklaas in Noordwijkerhout. Wie wil nou niet met mij en mijn Pieten op de boot mee varen en aankomen in dit mooie dorp. Ben jij tussen de 5 en 9 jaar, schrijf een mooie brief, maak een vrolijke tekening of een fantastisch knutselwerk voor Sinterklaas. Alles mag, bedenk maar iets leuks. Wanneer je daarmee klaar bent, breng je het naar Suzanne’s Feest-Shop in de Havenstraat. Doe dit wel voor 10 november.

Ik zal samen met mijn Hoofdpiet alle ingeleverde werkjes bekijken en de hulppietjes daaruit kiezen. In de week voor de intocht bel ik de winnaars zelf op. Dus doe je best als je mee wilt op de boot en tijdens de intocht met een Piet samen pepernoten wilt uitdelen. En jouw mooie werkje hangen we natuurlijk op in het Pietenhuis. Tot ziens op 17 november!

Sinterklaas (Spanje)