Datum: 01-10-2023 - 23:41
03
nov
'18

Festival1: Grootste Sinterklaasfeest van de Bollenstreek in De Schelft.

Op zondagmiddag 25 november om 13:00 uur vindt in De Schelft in Noordwijkerhout het allergrootste Sinterklaasfeest van de regio plaats. Speciaal voor kinderen tot en met groep 5 uit Noordwijk, de Zilk en Noordwijkerhout. Met optredens van kinderkoor Sint Victor, de ‘Dans-Maar-Pietjes' en de voorstelling 'Het cadeau voor Sinterklaas'. In de voorstelling ‘Het cadeau voor Sinterklaas’ zijn...

Prutspiet en Inpakpiet druk bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag voor Sinterklaas. En bij een verjaardag horen, taart, slingers, ballonnen en uiteraard een... cadeau. Maar wat geef je voor een cadeau aan Sinterklaas? Sinterklaas die juist altijd zelf cadeautjes geeft aan iedereen. Prutspiet en Inpakpiet gaan stad en land af voor een mooi cadeau.

Als het de pieten eindelijk is gelukt om een cadeau te vinden, gebeurt er iets heel vreemds. Het cadeau is verdwenen. Nergens te vinden, nergens te zien. Samen met de kinderen gaan de pieten op zoek naar een cadeau en bedenken ze een plan zodat Sinterklaas niks te weten komt. Dit gebeurt uiteraard niet zonder slag of stoot, maar met de hulp van de kinderen lijkt alles toch nog goed te komen vóórdat Sinterklaas jarig is!

Kaartjes voor dit feest zijn vanaf 1 november te koop voor € 2,00 bij Vink Multimedia in Noordwijkerhout, Bakker Pompe in de Zilk en Reisbureau de Haan in Noordwijk. Een drankje is inbegrepen. Kom snel want op=op.

Zwemmen. 
Voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 wordt er gelijktijdig in het zwembad door de zwemvereniging Noordwijkerhout een gevarieerd programma georganiseerd (zwemdiploma verplicht). Ook hiervoor zijn op de voorverkoopadressen kaartjes van € 2,00 te koop vanaf 1 november. Hier is een drankje wederom inbegrepen.

Houdt de facebookpagina van Festival 1 in de gaten. Wij hopen u te ontmoeten bij Festival 1.