Datum: 27-09-2023 - 23:15
01
okt
'18

Op zoek naar een leuke sport- of beweegactiviteit?

Iedereen weet het; sporten is gezond. Om een goede gezondheid te behouden is het gewenst tenminste vijf dagen per week 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging te hebben. Dit lijkt weinig, maar toch blijkt dat lang niet iedereen dit haalt. Het hebben van een structurele sport- en/of bewegingsactiviteit zorgt ervoor dat in elk geval op deze momenten voldoende bewogen wordt.... 

Maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te sporten en/of te bewegen. Soms weet je bijvoorbeeld niet welke sportmogelijkheden er bij jou in de buurt zijn of weet je niet welke sport er nu echt bij je past. De buurtsportcoach kan jou helpen bij het zoeken naar een geschikte sport- of beweegactiviteit. Het maakt hierbij niet uit of je jong of oud bent of dat je een beperking hebt. Wij helpen graag!

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn? Heb je hulp nodig bij het zoeken naar geschikt aanbod of vind je het spannend om alleen naar een vereniging toe te gaan? Neem dan contact op met de buurtsportcoach en wij helpen jou bij het vinden van passend sportaanbod. Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 4564 5980.