30
sep
'18

Zaterdag 6 oktober Peutermarkt in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Op zaterdag 6 oktober zal de jaarlijkse peutermarkt plaatsvinden in de bibliotheek van Noordwijkerhout. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Noordwijkerhout) en de Bibliotheek Bollenstreek wordt dit evenement voor het derde jaar georganiseerd tijdens de Week van de Opvoeding. De gehele ochtend kunnen ouders of belangstellenden én peuters kennis maken...

met alle organisaties in Noordwijkerhout die iets bieden voor de peuterdoelgroep. Het is dus geen commerciële markt, maar een markt waar informatie gebundeld wordt. Overal in de bieb zijn stands te vinden. Elke organisatie (zie foto onder) toont zijn activiteiten- en/of dienstenaanbod en beantwoordt vragen van de bezoekers.

Daarnaast worden er verschillende, interactieve workshops gegeven zodat de peuters lekker bezig kunnen zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld knutselen, verkeerstuin rijden, peutersporten, naar de poppendokter en ze kunnen worden geschminkt. 


Iedereen is welkom om op 6 oktober tussen 09.30 en 12.00 uur langs te komen.De markt en de workshops zijn gratis te bezoeken. Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl en www.cjgnoordwijkerhout.nl.

De deelnemers zijn: Optisport De Schelft, Kinderopvang Smallsteps-Duinrakkers, Kinderopvang De Palmboom, Gymnastiekvereniging Noordwijkerhout, Centrum Jeugd en Gezin Noordwijkerhout, Bibliotheek Noordwijkerhout, Zwemschool 't Spatje, Mam in Balance, SKOL Kinderopvang, 

Foto's PR.