Datum: 01-06-2023 - 11:51
27
sep
'18

33 leerlingen van Teylingen College Leeuwenhorst schitteren in musical Shrek.

Op 4, 5 en 6 oktober om 20.00 uur schitteren zo'n 33 leerlingen van het College Leeuwenhorst in prachtige kostuums in de musical Shrek. De musical vertelt het verhaal van Shrek, een oger, die in het moeras woont. Op een dag is zijn moeras volgestopt met allerlei sprookjesfiguren door de heer Farquad. Shrek wil het moeras natuurlijk weer geheel voor zichzelf hebben en gaat samen met...

Donkey, de ezel, op pad om de prinses te redden zodat hij zijn moeras weer terugkrijgt. Daantje van der Poel is een van de hoofdrolspeelsters. Ze zit in haar 4e jaar en doet vanaf de brugklas al mee met de musicals. Elk jaar is er weer een andere musical en dit jaar is het de beurt aan Shrek! Daantje speelt Donkey, de ezel. Donkey is een drukke, enthousiaste, maar ook eenzame ezel die het beste met iedereen voor heeft.

Daantje geeft aan dat ze graag mee speelt in musicals omdat ze houdt van het overdrijven, het acteren en het zingen. Ook creëert het een super gezellige band met de andere spelers en dat vindt ze fijn! Er wordt al sinds januari 2018 gerepeteerd voor de musical. Ze repeteren elke maandag en af en toe in het weekend. Daantje heeft er ontzettend veel zin in en hoopt dan ook dat er heel veel mensen komen kijken!