Datum: 02-10-2023 - 17:08
23
sep
'18

Gezinsmisviering in de St. Victorkerk met als thema 'Lekker belangrijk'.

Op zondag 23 september stond de gezinsmisviering in de St. Victorkerk geheel in het teken van de communicantjes 2018. Zij kwamen speciaal deze zondag samen om hun terugkomviering bij te wonen. Het was een mooie interactieve kinderviering met als thema “lekker belangrijk”. Pastor Owel ging deze speciale eucharistieviering voor met medewerking van kinderkoor St. Victor. Vanaf de opening...

tot aan de slotgedachte stonden de kinderen centraal. Guus, Amber en Floor streden samen om de eer wie is het belangrijkste. Daarna een spel als alternatief van de 1e lezing.

Tijdens dit spel mochten de communicantjes fiches uitdelen aan vrijwilligers binnen de kerk die aan de viering mee werken. Denk dan aan de misdienaars, dirigente, combo, schoonmaak, bloemengroep, werkgroep, koster, pastoor…… Is dan degene met de meeste fiches het belangrijkste?? Dat was de vraag.

Aangezien pastor Owel overduidelijk de winnaar was gunde hij de eerste prijs aan onze Koster, het Combo en misdienaars op plek 2 en 3. Uiteraard legde pastoor Owel uit dat iedereen belangrijk is om in een mooie gastvrij versierde schone kerk te kunnen vieren.

De gebeden werden mooi gelezen door Suze, Jeffrey en Evi. Na afloop was er koffie, thee en limonade om even met elkaar bij te kunnen praten. Onze volgende viering met het kinderkoor St. Victor is op zaterdag 13 oktober, themaviering speciaal voor groep 5-6-7-8 met aansluitend Pompoen snijden en een spannende speurtocht.

Foto PR.