Datum: 26-03-2023 - 14:37
22
sep
'18

Noordwijkerhout gastheer tweedaags festival 'Nieuwe Gemeente Noordwijk'.

Vanaf 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente Noordwijk een feit. Op 24 en 25 november 2018 wordt daarom een groots festival georganiseerd om dit te vieren. Gastheer voor dit eerste festival is de gemeente Noordwijkerhout. Het is de bedoeling dat verenigingen en stichtingen uit de vier deelkernen van groot Noordwijk dit festival samen tot een fantastisch evenement maken. De Schelft zal dit hele weekend...

bol staan van activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het bestuur van de Stichting Passie van Noordwijkerhout is gevraagd de artistieke leiding over dit evenement op zich nemen. Omdat er nog weinig tijd is tot dit festival, wordt de verenigingen en stichtingen gevraagd om concrete en uitvoerbare ideeën aan te leveren. Dit zou een deel van hun mooiste (herkenbare) voorstelling of uitvoering kunnen zijn. 

Om een goed beeld te krijgen van wat er op de planken kan worden gezet en een leuk programma in elkaar te zetten, wordt er gevraagd om de eventuele bijdrage digitaal aan te leveren. Dit kan door bijvoorbeeld een Youtube-link, video-, geluidsfragment of een duidelijke omschrijving door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Ook wordt er gedacht aan projectkoren. Wanneer gehele koren niet mee kunnen doen, dan kunnen individuele deelnemers van deze koren zich hiervoor aanmelden. Stuur uw aanmelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Over de definitieve invulling van het programma houden we u uiteraard op de hoogte.