Datum: 01-06-2023 - 12:05
16
sep
'18

Tikkie-groep Improtuïg gaat WAANZIN!

Waar zijn wij mensen mee bezig? Hebben wij nog controle over onszelf of verliezen we alles? Wat doen wij als je leven compleet overhoop wordt gehaald? Blijf je helder nadenken of ga je af op je gevoel? Wie kan je vertrouwen, wie spreekt de waarheid? Na een heftig misdrijf blijkt alles ineens een stuk minder onschuldig dan dat het leek. Op zoek naar de waarheid lijken alle verhaallijnen wel erg dichtbij elkaar te komen...

Wat heeft Mark zoveel te zoeken op de boerderij? Waarom zoekt Emma zoveel contact met Harm, de zoon van Esmee en Clara? Terwijl Harm alleen maar bezig is om met alle partijen te dealen…Laat je meenemen in het verhaal van de geitenboerderij. Weet jij wie er schuldig is? De groep Improtuïg van jeugdtheatergroep Tikkie heeft o.l.v. Carmen van Velzen zelf een stuk geschreven. Het is een stuk gebaseerd op improvisatie. De verhaallijn staat er maar wat er precies gezegd en gedaan wordt ligt in de handen van de spelers. De voorstellingen zullen dus nooit precies hetzelfde zijn.

Een spannend en meeslepend stuk waarin veel te herkennen is van de wereld van nu. De voorstellingen worden gespeeld op zaterdag 22 september om 19:30 en op zondag 23 september om 11:30 en 15:00. De voorstellingen spelen zich af op het Teylingen College Leeuwenhorst Noordwijkerhout. De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar. Kaarten zijn  7,- per stuk en te reserveren via www.tikkie.nl.

Jeugdtheatergroep Tikkie.