Datum: 08-02-2023 - 18:30
03
sep
'18

CJG-Webinar ' Ouders langs de lijn'.

Op 20 september 2018 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over Ouders langs de lijn. Het is bedoeld voor ouders met een sportend kind, coaches en trainers. Sportouder, dat ben je ineens als je kind op een sport gaat. En dat is niet altijd makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat je een goede, sportieve en respectvolle sportouder bent voor je kind?....

Wat is de impact van ons gedrag als ouder op ons sportende kind, wat doe je wel en wat niet? Wat willen kinderen eigenlijk van ons?

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips hoe je je kind helpt om sportief, respectvol en met plezier te sporten! Tischa neemt jou als (toekomstig) sportouder mee om je bewust te worden van je gedrag, de impact ervan en geeft ze handvatten om zo goed mogelijk te zijn voor je kind.

Een webinar vol met heldere, praktische uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk. Ook interessant voor coaches en trainers die met sportouders te maken hebben! Meld je snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn! Dit webinar vindt plaats op donderdag 20 september 2018 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl.