25
aug
'18

St. Jeanne d’Arc is met 'Sjaan Kids' op zoek naar jonge talenten.

Ben jij 7 jaar oud en is muziek maken iets wat je graag wil leren? Lijkt het je leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes op muziekles te gaan en wellicht in de toekomst over te stappen naar een instrument zoals trompet, klarinet, trombone, tuba of misschien wel zo’n grote bastuba? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Na de zomervakantie gaat muziekvereniging...

St. Jeanne d’Arc van start met 'Sjaan Kids'. Dit is een nieuw muziekprogramma speciaal ontwikkeld voor onze vereniging. In 30 lessen ga je muziek maken en leer je dit begrijpen. De lessen bestaan uit klappen, zingen, stampen, muziekspelletjes en veel meer om noten en ritmes te leren lezen. Ben je enthousiast geworden?

Kom dan naar onze open dag op zondag 23 september. Je kunt inlopen van 10.00 – 12.00 uur in het verenigingsgebouw de Parade en ervaren wat 'Sjaan Kids' is. Op deze dag is alle informatie verkrijgbaar over lesdagen, kosten en overige zaken. Heb je nu al vragen over 'Sjaan Kids' of een van onze andere opleidingen neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto St. Jeanne d'Arc.