Datum: 17-09-2021 - 09:02
24
aug
'12

Het OJA-seizoen gaat weer van start.

Het nieuwe OJA (Oud en Jong Actief Noordwijkerhout) seizoen gaat op 2 september beginnen met de Soos. Onze vrijwilligers staan klaar om de deelnemers prettige activiteiten aan te bieden. Op 3 september wordt er voor het eerst weer gesjoeld en op 4 september wordt...

er in het kader van de Oranjefeesten geklaverjast in Puyckendam. De deelnemers krijgen een consumptie aangeboden van de Oranjevereniging. Op 10 september begint het OJA kaartseizoen. Het kaarten vindt plaats in Puyckendam en in de Maasgaarde. NOVATO begint op 19 september.

De data en de aanvangstijden van alle activiteiten vindt u in het OJA jaarboekje dat ieder Noordwijkerhouts huishouden ontvangen heeft. In de OJA-ctueel wordt een toelichting gegeven op bijzondere activiteiten zoals dagreizen en themamiddagen. Niet leden zijn in veel gevallen ook welkom. Op de website www.oudenjongactief.nl vindt u het programma voor het seizoen 2012-2013 evenals belangrijke informatie en nieuwsfeiten. Wij wensen de deelnemers veel plezier.