Datum: 12-07-2020 - 11:05
23
aug
'12

Popkoor Bloom treedt op bij strandpaviljoen De Zeespiegel.

De zomer is de laatste weken mooi geweest en wat popkoor Bloom betreft gaan we dat nog even voortzetten. Zondag 2 september laat Bloom de zon schijnen bij strandpaviljoen De Zeespiegel. Met twee optredens van 40 minuten brengt Bloom een groot deel van haar repertoire...

ten gehore. Engels- en Nederlandstalige popsongs zijn in een geheel eigen jasje gestoken door dirigent Peter Geurts. Om 13.00 uur begint het eerste gedeelte en na een pauze van 20 minuten gaat Bloom om 14.00 uur weer vrolijk verder.

De Zeespiegel en Bloom hebben al een mooi verleden met elkaar. In 2010 vormde strandpaviljoen De Zeespiegel aan de Duindamse Slag het decor van een opname van het nummer Dreadlock Holiday ten behoeve van de DVD die Bloom heeft uitgebracht. Een samenwerking die nu graag voortgezet wordt in een groots optreden. Dus wilt u de zomer nog even rekken. Kom dan op zondag 2 september naar De Zeespiegel en geniet met ons mee! Via de website www.popkoorbloom.nl vindt u zowel de agenda als de genoemde opname.