Datum: 22-03-2023 - 06:42
26
jul
'18

We hebben een druk weekend voor de boeg met 9 activiteiten.

Kijken we even in de zomeragenda van Blik Op Noordwijkerhout dan zien we dat er nogal wat te doen is in het komende weekend. Kijk maar, we hoeven ons niet te vervelen met weer verschillende activiteiten en voor een ieder wat wils. De weersvooruitzichten zijn uitstekend te noemen, dus daar kan het dit weekend niet aan liggen, BON wenst u veel plezier...

Kijk hieronder of op de agenda op BON aan de rechterkant van uw scherm, daar vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen die er in 2018 nog zullen plaatsvinden.

Mist u nog een activiteit of een evenement in dit overzicht? Organiseert uw vereniging of organisatie zelf iets binnen de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk wat voor iedereen toegankelijk is?

Meld dit dan aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij plaatsen het gratis voor u op de best bekeken nieuws-website van Noordwijkerhout en De Zilk.

Zelfs Google ziet dat de meest complete agenda van Noordwijkerhout bij BON huist en zet hem daarom als belangrijkste agenda van ons dorp bovenin.

Klik op de link voor meer informatie.

Vrijdag 27 juli

* Workshop Espadrilles á la Toms Style bij Stoffig Stel.

* Mamacafé in de bibliotheek

* Liberale Vrijdagmiddag Borrel bij Restaurant Como & Co.

Laatste 'Zingen in de Zomer' in de Witte kerk.

Zaterdag 28 juli:

Knutselclub voor kids bij Stoffig Stel.

*
NOV zomeractiviteit: Luchtkussenfestival.

* Jamsessie in Café De Ruigenhoek.

Zondag 29 juli:

* Zomer kofferbak/rommelmarkten van de Keiebijters.

Maandag 30 juli

De derde van zes toeristische NOV zomermarkten in het centrum van het dorp.