Datum: 04-02-2023 - 16:24
21
jul
'18

Tweede Street4You met activiteiten voor jong en oud in Noordwijkerhout.

Op maandag 23 juli wordt de tweede Street4You gehouden op het speelveld van de voormalige Ireneschool vlakbij Jongerencentrum X-Out aan de Viaductweg in Noordwijkerhout. Street4You is een straatspeeldag in een wijk en een dag voor jong en oud. Tijdens de Street4You is er voor iedereen wat te doen, van sportieve activiteiten tot aan een ongedwongen...

kopje koffie met de buren. Kortom een gezellige dag voor jong en oud en alles in het teken van ontmoeting en verbinden van alle wijk- en buurtbewoners uit ons dorp. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur kan je gratis meedoen aan onder andere diverse sport- en spelactiviteiten, springkussens, schminken, oud-hollandse spellen, fruitsticks maken, toffe muziek, een koffiecorner voor ouderen en nog veel meer leuke activiteiten.

Door de samenwerking met de volgende partners is Street4You van 2018 tot stand gekomen: Het Welzijnskwartier, Jongerencentrum X-out, Centrum van Jeugd en Gezin Noordwijkerhout, Sportbedrijf Noordwijk en Resto VanHarte. Iedereen is van harte welkom.