Datum: 01-02-2023 - 11:24
09
jul
'18

Zed’s Sportzomer en Zomerzwemles.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht maken veel gezinnen zich weer klaar voor een reis naar de zon. Echter gaat niet iedereen op vakantie. Optisport zwembad De Schelft heeft aan de thuisblijvers gedacht en een heel leuk zomerprogramma gemaakt. 'Zed’s Sportzomer', van 16 juli tot en met 5 augustus kunnen alle kinderen met minimaal een zwemdiploma A...

en een maximale leeftijd van 12 jaar meedoen aan diverse activiteiten. Elke maandag, woensdag en vrijdag van 08:45 – 11:30 uur neemt mascotte Zed de haai de kinderen mee naar de sport en spelactiviteiten in het zwembad en de sporthal. Meld je kind aan via de receptie bij De Schelft. Ook leuk als opa en oma oppassen.

Heeft je kind nog geen zwemdiploma maar wil je wel dat het sneller vorderingen maakt? Dan biedt Optisport De Schelft 'Zed’s Zomer Zwemles'. De eerste drie weken van de zomervakantie kunnen kinderen vier keer per week van maandag tot en met donderdag, 45 minuten extra oefenen. Zed de haai en zijn maatje Sop de zeester zullen trots zijn!

Op deze manier hebben de kinderen sneller voortgang in de zwemvaardigheid en is de kans op sneller een diploma groter. Kijk voor meer informatie en een helder overzicht van Zed’s Sportzomer en Zed’s Zomerzwemles op de website: https://www.optisport.nl/schelft

Heeft jou kind nog geen zwemles of heb je nog vragen? Wij heten je van harte welkom bij de receptie van De Schelft voor inschrijving en meer informatie. Daarnaast vind je alle informatie op bovengenoemde website.

Foto's Optisport De Schelft.