Datum: 09-02-2023 - 13:55
08
jul
'18

Eerste zomeractiviteit NOV 'US of Noordwijkerhout' met St Jeanne d’Arc een zonnig succes. (foto's)

Zaterdag 7 juli werd door de Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging (NOV)  in het centrum van Noordwijkerhout de eerste zomeractiviteit van 2018, US of Noordwijkerhout, georganiseerd. De weergoden waren Noordwijkerhout (en de rest van Nederland) weer gunstig gezind, met heerlijke temperaturen en geregeld een zonnetje was het goed toeven rondom de Witte Kerk....

De vele bezoekers van deze eerste zomeractiviteit konden een flink aantal prachtige Amerikaanse klassieke auto's in het centrum bewonderen en was het rodeo-rijden op een mechanische stier voor het terras van Restaurant Hudson vooral in trek bij de jongere durfals. Het evenement werd de gehele dag opgeluisterd met live muziek van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc.

Op deze dag presenteerde St. Jeanne d'Arc zich met de gehele vereniging in het centrum van Noordwijkerhout. Om helemaal bij het thema aan te sluiten zorgde men voor passende kleding en muziek, daarmee hulde de Sjaan Noordwijkerhout volledig in Amerikaanse sferen.

Namens St. Jeanne d'Arc traden de volgende onderdelen van de muziekvereniging aan: het startersorkest, het jeugdorkest, de marchingband, het vrijetijdsorkest, de majorettes, de slagwerkgroep, de harmonie en de voor deze gelegenheid dixieland-band.

Aan het eind van de middag gaven alle geledingen van de Sjaan nog één keer een optreden tijdens een Grande Finale in de mooie tijdelijke muziektent die wellicht een idee is voor meerdere activiteiten bij het straks opgeknapte dorpsplein rondom de Witte Kerk.

Volgende week zaterdag 14 juli staat de tweede zomeractiviteit van het NOV op het programma, namelijk 'Birds & Beats'. U bent weer van harte welkom.

Foto's BON.