Datum: 30-03-2023 - 07:28
07
jul
'18

Harpe Davids sluit het muzikale jaar af met 6 AMV-diploma's.

Woensdag 27 juni heeft de inlooprepetitie bij muziekvereniging de Harpe Davids plaatsgevonden. Alle leerlingen, samen met het grote orkest, lieten zich aan alle ouders, opa’s, oma’s van hun beste kant zien. Na dit korte optreden kon iedereen alle mogelijke instrumenten proberen.
Alle klarinetten, trompetten, saxen, trombones en slagwerkinstrumenten kregen het...

zwaar te verduren, maar het plezier was er niet minder om. Tevens werden Stijn, Wouter, Marit, Rosalie, Sara en Amber in het zonnetje gezet. Allemaal hebben ze met succes A en B examen gedaan en hun diploma gehaald.

HD Music4Kids
HDMusic4Kids is een speelse AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming) voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. De lessen zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met allerlei vormen van muziek maken. Tijdens deze lessen leren de kinderen noten lezen en blokfluit spelen.
Er wordt gezongen en ze gaan aan de slag met ritmes aan de hand van allerlei slagwerkinstrumentjes. Een vrolijke bezigheid!

Aan het eind van het seizoen maken de kinderen kennis met andere instrumenten en kunnen ze deze ook uitproberen. Wedden dat ze dan gelijk weten welk instrument ze het jaar daarop willen leren spelen? Voor meer informatie of opgeven voor AMV of muzieklessen: Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of kijk op  www.harpedavidsnwh.nl

Foto PR.