01
jul
'18

Zomeractie in de maanden juli en augustus bij All American Bowling.

“Zodra je onze bowling binnenstapt, proef je gelijk sfeer”, zegt Henk Oosterhuis, de eigenaar. Je proeft het niet alleen, je ziet het en hoort het ook. In vergelijking met andere bowlingcentra in Nederland onderscheidt All American Bowling Langelaan in Noordwijkerhout zich door haar gasten te verrassen en in te spelen op zintuigelijke waarnemingen...

Sfeer en aankleding spelen hierbij een grote rol in de totale beleving.

Amerikaanse ‘look en feel’
Onze Amerikaanse inrichting is allesbehalve saai en ongezellig. Na een vriendelijk ontvangst bij de receptie en bij het inchecken, mag je plaatsnemen in onze gezellige lounge waar je alvast een drankje kunt nuttigen. Tijdens het bowlen geniet je van prachtige videobeelden van Amerikaanse highlights. Zo lijkt het net of je in hartje New York staat te spelen. En de sfeer wordt nog bijzonderder als je kiest voor Magic Bowlen.

In combinatie met video-effecten en feestelijke muziek ervaar je hoe de sfeer je gelijk naar een heel ander level trekt. Onze menukaart is ook heel Amerikaans. Een All American Burger en Texas Spareribs ontbreken dan ook niet op het menu.

Voor elk soort feestje

Of je nu een bedrijfsfeest, buurtuitje, familiefeest of kinderfeestje te vieren hebt, wij verzorgen het allemaal. Voor ieder type feest hebben wij voordelige arrangementen samengesteld. Alles is omlijst met sfeervolle verlichting, leuke muziek en natuurlijk met de uitstekende service van onze medewerkers. Zo voeren wij alvast de namen in de computer in, voor de allerkleinsten zetten wij alvast de kidsbumpers omhoog. Zo kun je gelijk beginnen op de afgesproken tijd.

Zomeractie 2018.
U kunt in de maanden juli en augustus profiteren van de speciale zomeractie, waarbij u 10% korting ontvangt bij een reservering. Klik hier voor de actie op de actie-pagina van Blik Op Noordwijkerhout.