Datum: 02-10-2023 - 17:35
22
jun
'18

Northa sluit handbalseizoen af met gezellig familietoernooi.

Afgelopen zondag stond bij Handbalvereniging Northa in het teken van het jaarlijkse familietoernooi. Alle leden waren uitgenodigd om samen met ouders, broers, zussen of andere familieleden een team te vormen en vriendschappelijk een aantal wedstrijden te handballen. Plezier is hierbij veel belangrijker dan winnen, dus de scheidsrechters namen het...

gelukkig niet zo nauw met de regels. Team NL, De heftige handballers, The blue brigade (oftewel De Kouwe Kant) en De Superknallers brachten allen een team in het veld waarbij jong en oud enthousiast meedeed. Deze gezellige middag werd afgesloten met een heerlijke BBQ, verzorgd door onze sponsor Jan van Kampen. 

Het handbalseizoen is hiermee in stijl afgesloten en de leden kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Als de scholen weer beginnen, starten ook de trainingen weer. Lijkt het je leuk om mee te komen spelen, kom dan gerust een keer bij een training kijken. Op dinsdag- en donderdagavond zijn wij te vinden op het sportpark De Boekhorst. 

Tekst en foto HV Northa.