Datum: 02-10-2023 - 16:28
21
jun
'18

Palliam: Woorden van kracht met diaken Bertijn Prins.

Op zaterdagavond 23 juni zal onder leiding van diaken Bertijn Prins vanaf 22.00 uur in de Victorkerk te Noordwijkerhout worden gebeden. Het samen bidden is een oud maar niet weg te denken ritueel met allerlei positieve effecten. Het zijn bijvoorbeeld woorden van kracht voor wanneer het je even tegen zit. Bertijn Prins: “Bidden kan je doen om troost...

om te bedanken, om iets te vragen of om contact te krijgen met iemand die je mist. Dit gebed op de late avond is daarbij het moment om je in stilte terug te trekken en je te concentreren. Of je nu jong bent of al wat ouder, door repeterend te bidden creëer je de rust om je te kunnen verdiepen.”

Tussendoor zal er meditatieve muziek zijn van het duo 'In Verwondering' die kracht en ontspanning geeft. Inschrijven is bij www.palliam.nl De start in de Victorkerk is om 22.00 en het duurt een uurtje. De bijdrage is vrijwillig.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

Foto PR: Bertijn Prins.