Datum: 30-03-2023 - 20:38
17
jun
'18

Van 12.00 tot 23.00 uur 3e editie van Como’s Jazz & Blues. (6 optredens)

Zondag 17 juni staat in het teken van jazz & blues. Voor de derde keer organiseert Como & Co in samenwerking met Fossen Events het gratis festival Como’s Jazz & Blues. Een laagdrempelig en relaxt muziekfestival aan het Oosterduinsemeer waar u kunt genieten van de lekkerste jazz en blues sounds. Een gevarieerde line-up...

met zes acts die gegarandeerd zorgen voor een heerlijke sfeer! De volgende acts treden deze zondag op: Danni Lee, Mr BoogieWoogie, Robbert Fossen Band, Tres Tranquilos, Dynamite Blues Band en DJ Franko Diago (zie de line-up onder aan de pagina voor de actuele speeltijden). 

Naast muziek kunt u terecht voor een drankje en een hapje en is er voor de kinderen een springkussen. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke zondag! Tevens ook Vaderdag, dus trakteer uw vader op een gezellige middag.

Het festival heeft een gratis toegang, start om 12:00 uur en gaat door tot zonsondergang. Het parkeren van uw auto kan gratis op het parkeerterrein naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout). Meer informatie vindt u hier of op http://www.como-co.nl/.

Foto's in de fotogalerij editie 2017 BON.