Datum: 02-10-2023 - 16:27
14
jun
'18

Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 9): Northa E-team.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

Klik hier voor de kampioen-update 1 > VVSB JO17-3

Klik hier voor de kampioen-update 2 > VVSB Zaterdag 9

Klik hier voor de kampioen-update 3 > Jeugd District Kampioen de 10-jarige Finn Stoter TV De Boekhorst.

Klik hier voor de kampioen-update 4 > VVSB MO15

Klik hier voor de kampioen-update 5 > VVSB Zaterdag 1

Klik hier voor de kampioen-update 6 > VVSB JO9-1

Klik hier voor de kampioen-update 7 > VVSB Zaterdag 2

Klik hier voor de kampioen-update 8 > Van Nispen JO19-1

Northa E-team kampioen
Het E-team van Handbalvereniging Northa is afgelopen weekend kampioen geworden! Ze wisten zondag met 8-11 te winnen in een spannende wedstrijd tegen Schipluiden. Lijkt het je ook leuk om na de vakantie bij ons te komen handballen? Meldt je dan aan door je naam en leeftijd te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen je alle informatie. Natuurlijk kun je eerst een aantal keren op proef meetrainen.

Foto PR.