Datum: 28-09-2023 - 00:07
08
jun
'18

Buitenspeelplezier met de Buurtsportcoach in De Speelakker.

Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt helaas steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseert Jantje Beton al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Buitenspelen is namelijk niet alleen leuk, maar het is ook goed en belangrijk voor kinderen. Natuurlijk willen wij dit in Noordwijkerhout niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Waterspeeltuin De Speelakker...

organiseert daarom in samenwerking met de Buurtsportcoach op woensdag 13 juni van 14.00 tot 16.00 uur de Buitenspeeldag in Noordwijkerhout. De Speelakker is een bekende buitenspeelplek in Noordwijkerhout; kinderen, zowel met als zonder beperking, kunnen er heerlijk samen spelen. Denk bijvoorbeeld eens aan de waterbaan, waar de kleinere kinderen met water en zand kunnen spelen of aan de waterfietsen die voor de grotere kinderen erg leuk zijn.

De Buurtsportcoach is (nog) minder bekend, maar heeft als doel inwoners van ons dorp, van alle leeftijden, in beweging te krijgen. De Buitenspeeldag is natuurlijk de dag waarop de kinderen lekker naar buiten moeten om te spelen! De speeltuin biedt al verschillende leuke dingen en daarbij neemt de Buurtsportcoach ook nog sport- en spelmateriaal mee. De basis voor een geslaagde Buitenspeeldag is hiermee gelegd, maar het is natuurlijk nog belangrijker dat er ook kinderen aanwezig zijn die willen gaan buitenspelen.

Wij nodigen iedereen in de leeftijd tot en met 12 jaar dan ook graag uit om mee te komen doen tijdens de Buitenspeeldag. We zien jullie graag bij De Speelakker, Zeereep 1, Noordwijkerhout op woensdag 13 juni van 14.00 tot 16.00 uur. De speeltuin is open vanaf 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie: Kirsten Mollema > 06-45645980 > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.