Datum: 28-05-2023 - 04:22
04
jun
'18

Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) vieren 50-jarig bestaan met jubileumloop en feestavond. (foto's+update verslag)

De atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) vierde dit weekend, 2 juni 2018, haar 50-jarig bestaan. Overdag was er een jubileumloop: een estafetteloop met 10 ronden van 5 km voor de hardlopers. Ook de sportief wandelaars deden mee met een 10 km ronde. De opening werd verricht door Mart van den Burg, één van de oprichters van de NSL...

en Annie van Gijlswijk, weduwe van Wim van Gijlswijk, eveneens erbij van het eerste uur. Aan het einde kwamen alle deelnemers met elkaar aan bij de finish op het Marktplein in Noordwijkerhout. Veel oud-leden kwamen ook kijken bij dit evenement en zagen hoe ruim 120 leden zich sportief inzetten. Eén van de oud-leden, Dirk Warmerdam, kwam zelfs in het eerste clubshirt, met toenmalig sponsor Bemelman erop. Later werd de kwaliteit van de clubkleding beter door het sponsorschap van Vink’s mode.

’s Avonds was er een groots feest waarbij vele leden, oud-leden en partners elkaar ontmoetten. Met 240 gasten kan zeker gesproken worden over een geslaagd jubileumfeest! Enkele leden werden in het zonnetje gezet. Zij zijn al 50 jaar lid van de vereniging, waaronder ook het oudste lid (bijna 80) van de vereniging. De meerderheid is ook nog steeds sportief actief binnen de NSL:
Theo van Wetten, tevens oudste lid, wandelaar
Jan van de Berg, hardloper
Jan Verbeek, hardloper
Mart van der Burg, ere-lid
Wim Anthonissen, wandelaar
Nico van Gijlswijk
Peter van Denzen, ere-lid, hardloper en trainer

Het jubileumjaar is nog niet afgerond. Iedereen kan vanwege het 50-jarig bestaan nog steeds lid worden voor slechts €50!

Foto's jubileumloop BON en foto 1 pr.