29
me
'18

Wandeling Inloop Puyckendam en Buurtsportcoach krijgt vervolg.

Op maandag 14 mei heeft de eerste wandeling plaatsgevonden die georganiseerd werd door Inloop Puyckendam en de buurtsportcoaches van de gemeente Noordwijkerhout. Vanaf de Witte Kerk is er door het groen gewandeld in de buurt van de Boekhorst en vervolgens is er naar het SOP gewandeld. Tijdens de wandeling werd er gezellig met elkaar gepraat...

maar werd er ook in rust van de omgeving genoten. De eerste wandeling bleek tijdens het kopje koffie/thee een groot succes. Besloten is daarom om deze zomerperiode meerdere wandelingen te organiseren. De wandeling zal maximaal een uur zijn, waarbij op een rustig tempo gewandeld wordt.

Na de wandeling is er tijd om nog even rustig na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee. Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling, u kunt gratis met ons mee wandelen.

Heeft u behoefte aan gezelschap en lijkt het u leuk om met een groepje te wandelen? Kom dan gerust eens mee wandelen! Wilt u met ons mee, sluit dan bij ons aan op onderstaande data!

Datum: 4 juni, 18 juni en 2 juli
Tijd: 12.45 -14.00 uur
Verzamelplek: SOP Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling, consumpties zijn op eigen kosten.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Irma (inloop Puyckendam) of Kirsten (Buurtsportcoach). Irma kunt u bereiken via 06-22439398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kirsten kunt u bereiken via 06-45645980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.