Datum: 06-06-2023 - 12:31
19
aug
'12

Doe maar 7 coverbands van het Coverband Festival Noordwijkerhout op BON. (coverband 1)

Zondag 26 augustus is het dan zover: de elfde editie van het Coverband Festival NWH met dit jaar als thema: Doe Maar! Er zijn 6 regionale coverbands geselecteerd en de slotact is de enige echte Doe Maar Na Tributeband. De voorpret tot aan het festival begint hier op Blik op Noordwijkerhout...

want de komende week is dit de plek waar de diverse bands dagelijks aan u worden voorgesteld. Voor informatie over de bands kijkt u dus hier, voor de overige informatie gaat u naar www.coverbandfestival.nl. In volgorde van optreden op het festival laten we u iedere dag kennis maken met een optredende band, veel plezier en tot zondag 26 augustus.

Superstar Coverband

Superstar Coverband is een feest om naar te kijken. Met een spetterende performance die stijf staat van herkenbare hits van de 70’s tot aan nu, schieten de grote supersterren voorbij. De enthousiaste en muzikale bandleden kruipen letterlijk in de huid van de grootste supersterren op aarde. Van Ska tot punk, van Disco tot Funk, Superstar coverband neemt je mee in een bruisende muzikale show. Festival, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander feest? Superstar Coverband, als het dak eraf moet!
Website: www.superstarcoverband.nl

Klik op de foto voor een vergroting.
Luister onder de foto naar een medley van de band via You-Tube.