Datum: 01-06-2023 - 17:58
25
me
'18

Noordwijkerhoutse Strandlopers vieren gouden jubileum.

De NSL bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd! Diverse activiteiten worden in dit jubileumjaar ondernomen. Eén van de hoogtepunten is de jubileumloop en een feest op zaterdag 2 juni 2018. In 1968 werd de NSL opgericht waarna aansluiting bij de Atletiekunie plaats vond in 1978. Al 50 jaar wordt er hardgelopen bij de NSL. Later kwam daar het Sportief Wandelen bij....

Met het Gouden Jubileum in zicht werd een nieuw logo ontwikkelt. Ook werd er nieuwe clubkleding aangeschaft voor de sportief wandelaars en hardlopers. Het jubileumjaar werd ingeluid op de nieuwjaarsreceptie begin januari.

Daarna volgde deelname aan de Carnavalsoptocht van Noordwijkerhout, het leggen van een bloemenmozaïek rond de witte kerk en het uitdelen van een jubileumtaart aan iedere 50e finish-er bij de Omloop van Noordwijkerhout. Ook is er een speciale aanbieding voor nieuwe leden. Voor € 50,- kan je dit jubileumjaar lid worden.

Op zaterdag 2 juni is er een jubileumloop, een estafette van 50 km. Deze bestaat uit 10 rondes van 5 km, iedere ronde wordt in een vooraf vastgesteld tempo gelopen. Voor de wandelaars is er een lange ronde van 10 km. Gestart wordt om 11:00 uur op het Marktplein in Noordwijkerhout.

Om 16:30 wordt de aankomst verwacht van de lopers van de 10e ronde samen met de wandelaars. Voor iedere deelnemers is een uniek herinnering. Inschrijven kan via de website www.av-nsl.nl en is open voor zowel leden (gratis) als niet-leden (€10).

Na dit sportieve gedeelte is er ‘s avonds voor alle (oud-)leden en partners een feest bij Café Van der Geest. Opgeven hiervoor kan via de website www.av-nsl.nl. De kosten bedragen € 5,-.. Een gedeelte van de opbrengsten is bestemd voor een project van De Hafakker. Voor vragen kan men contact opnemen met de jubileumcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968 en viert dit jaar haar gouden jubileum. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website  www.av-nsl.nl.