Datum: 01-10-2023 - 23:17
15
aug
'12

11 sportievelingen lopen de marathon van New York voor Stichting Run For Charity.

Een groep van 11 enthousiaste sportievelingen waarvan een groot gedeelte uit Noordwijkerhout afkomstig is, hebben zich voorgenomen 42 kilometer en 195 meter af te leggen tijdens de New York Marathon editie 2012. Ze gaan dit doen voor de Stichting Run For Charity (RFC)...

deze stichting heeft tot doel, om door middel van het lopen van de Marathon in New York geld in te zamelen voor het Adamas Inloophuis en deze daardoor te steunen. De marathon wordt op zondag 4 november 2012 gelopen. Het Adamas Inloophuis biedt mensen met kanker en hun naasten ondersteuning in de vorm van psycho-oncologische begeleiding, lotgenotencontact, creatieve therapieën en informatievoorziening. Ga naar www.adamas-inloophuis.nl voor meer informatie.

Ondersteuning
:
U kunt deze elf sportievelingen ondersteunen, door de eerste 5332 km van Amsterdam naar New York samen af te leggen. Ga naar www.42kmvoorhetgoededoel.nl (klik hier) om jouw meters toe te voegen. Doe dit door op de site een video te uploaden waarin jij lopend/rennend enkele meters aflegt. Doneer dan ook jouw vrijwillige bijdrage op rekeningnummer 13.44.74.945 t.n.v. Stichting Run For Charity met omschrijving 'donatie Adamas Inloophuis'. Namens de elf sportievelingen en RFC alvast hartelijk bedankt.

Oranjeloop:
Om alvast warm te lopen voor de marathon, doet het team op dinsdag 4 september tijdens de kermisweek mee met de Oranjeloop in Noordwijkerhout, klik hier voor info.

Op de foto van links naar rechts:
Sandra Geerlings, John Warmerdam, Dirk Hogervorst, Heleen Plas, Ton Plas, Els de Ruiter, Piet-jan Duivenvoorden, Ron Zonderwijk, Ray Hoefman, Piet Jan van Bohemen en Otto de Vroomen. (klik op de foto voor een vergroting)