Datum: 02-06-2023 - 21:30
08
me
'18

Inloop Puyckendam gaat wandelen met de Buurtsportcoach.

Vindt u het leuk om te wandelen, maar heeft u geen zin om dit alleen te doen? Of loopt u vaker alleen, maar lijkt het u leuk om dit ook een keer met anderen te doen? Grijp dan uw kans en wandel met ons mee! Op maandag 14 mei organiseert de inloop van Puyckendam in samenwerking...

met de buurtsportcoach een gezellige wandeling door Noordwijkerhout. De wandeling wordt in een rustig tempo gedaan, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te wandelen.

Om 13.00 wordt er gestart van de Witte Kerk, Dorpsstraat 7, Noordwijkerhout en het eind van de wandeling is rond 14.00 uur bij SOP, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout. Na de wandeling is het natuurlijk tijd om even rustig bij te komen, onder het genot van een lekkere kop koffie/thee.

Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteit, u kunt gratis met ons mee wandelen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om met meerdere personen met ons mee te wandelen, neem dus gerust een vriend, vriendin of kennis mee! We willen u vragen om van te voren aan ons te laten weten dat u mee wilt wandelen.

Dit kunt u doen door contact op te nemen met Irma (inloop Puyckendam) of Kirsten (Buurtsportcoach). Irma kunt u bereiken via 06-22439398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kirsten kunt u bereiken via 06-45645980 of kirsten@sportbedrijfnoordwijk.n