08
me
'18

Jeugdtheatergroep Tikkie brengt theatervoorstelling 'Torenhoog' op de planken.

Het is bijna zover, dan staat de jongste groep van Jeugdtheatergroep Tikkie op de planken. De DoReMi-groep, met kinderen van 9 tot 15 jaar, speelt op 2 en 3 juni ‘Torenhoog’. Een spannend verhaal met veel humor, voor de hele familie. Op zoek naar een leuk uitje? Vermaak gegarandeerd....

Midden in Noordwijkerhout is een splinternieuwe toren gebouwd van wel 1 kilometer hoog: De Dreamtower! Deze toren is van de welbekende Mark Suikerberg, oprichter van Dreambook. Bij de opening zijn veel beroemde gasten aanwezig, waaronder de populaire vlogger Renzo Ros. Hij plaatst filmpjes van zichzelf op internet waar duizenden jongeren dagelijks naar kijken.

Bovenop een toren kan het echter onstuimig zijn, het kan er flink stormen. Als het officiële moment daar is, doen de camera’s het ineens niet meer. Ook de wifi weigert en ook de lift doet het niet meer! Als iedereen zich realiseert dat er geen trappen zijn breekt de paniek los. Hoe moet dat met al hun belangrijke afspraken? Wat nou als het eten opraakt? Komen ze ooit nog van de toren af?

‘Torenhoog’ is te zien op 2 juni, 19:30 en op 3 juni om 12:30 & 15:00 uur, in het Leeuwenhorst. Kaarten á € 6,50 zijn nu te reserveren op www.tikkie.nl.

Jeugdtheatergroep Tikkie.