Datum: 03-06-2023 - 02:45
07
me
'18

Palliam: 3-delige workshop Karin Wiebenga 'Hoe kan je opstaan uit je verdriet'.

Op maandag 14 mei start om 19.30 uur in Voorhout de 3-delige workshop van Karin Wiebenga uit Noordwijkerhout over hoe je verdriet kunt verwerken. Karin is een ervaren trainer & coach die zelf alle gevolgen van een groot verlies heeft meegemaakt. Na een positief verwerkingsproces wil ze graag anderen helpen...

met het ontdekken van hun eigen krachtbron. Ze helpt bij het geven van antwoorden op vragen over hoe je je leven weer vorm geeft na een ingrijpend verlies. Karin zegt daarover: “Iedereen die vooruit wil moet eerst terug naar het verleden, naar het verdriet. Pas nadat je alles opnieuw hebt ervaren ontstaat er ruimte. De pijn kan je krachtbron zijn om de juiste stappen te zetten”.

In deze workshop leert zij hoe om te gaan met al het lijden, terwijl iedereen gewoon doorgaat. Wat daarbij helpt en wat niet. Met als doel om in balans te komen met het leven zoals het is. Inschrijven kan via www.palliam.nl. De avonden zijn op 14.05, 28.05 en 11.06 van 19.30 tot 21.30 uur en worden gehouden in De Roef, Herenstraat 47 in Voorhout. De bijdrage is € 45,-.

Foto PR: Karin Wiebinga.