Datum: 01-02-2023 - 10:59
03
me
'18

Geslaagden voor snorkelexamen bij NZRB.

Bij de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade leren kinderen niet alleen zwemmen of iemand redden. Ook snorkelen is onderdeel van het lesaanbod, en voor veel kinderen het leukste deel van de zwemlessen. Tijdens de snorkellessen moeten de kandidaten onder andere de duikbril onderwater aandoen...

en de snorkel laten vollopen met water en hem leeg blazen. Ook flipperen en een aantal seconden onder water blijven zonder adem te kunnen halen zijn onderdelen van de opdrachten. Na een aantal weken oefenen had iedereen het onder de knie, waarna op 25 april 2018 het snorkelexamen plaatsvond. Alle kandidaten zijn geslaagd!

* Snorkelexamen 1: Manouk, Lisa, Lynn, Cyprian, Mikey en Jesper.

* Snorkelexamen 2: Nori

Elke woensdagavond zijn de zwemmers van de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade in De Schelft aan het oefenen. Zij krijgen les van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Wil je een keer meezwemmen? Neem dan contact op met Jeroen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.nzrb.nl. De NZRB heeft geen wachtlijst voor zwemmers die al een diploma hebben. Volwassenen zijn ook van harte welkom!

Tekst en foto NZRB.