Datum: 09-06-2023 - 00:48
01
me
'18

Noordwijkerhout op zijn mooist.....van bovenaf. (foto's)

Het zal helaas niet lang meer duren in dit voorjaar maar dan zit voor veel mensen het mooiste gedeelte van het jaar, van het 'Hart van de Bollenstreek' Noordwijkerhout, er al weer op. Het is kort maar heel krachtig de bloeiende bloembollenvelden die ons dorpje in zo korte tijd zo mooi maakt en vele bezoekers trekt...

Maar gelukkig zijn er dan weer fotografen die alles op de gevoelige plaat vastleggen, zodat we voor de rest van het jaar kunnen blijven genieten van 'Noordwijkerhout op zijn mooist....'. Onlangs lieten we u al de mooiste bloeiende bloembollenfoto's zien (vanaf de grond) van fotograaf Cor van der Slot. Klik hier voor zijn foto's. 

Deze week heeft fotograaf Sjaak Weijers met zijn camera het in hogere sferen gezocht, hij mocht met de helikopter meevliegen die in deze tijd heel wat toeristen met een betaalde vlucht boven de Bollenstreek laat genieten van de bloeiende bloembollenvelden. Ondanks dat het een grijze en natte dag was zijn de foto's van bovenaf prachtig en zorgt het voor plaatjes van: 'Noordwijkerhout (en de Bollenstreek) op zijn mooist....'.

Klik hier voor de luchtfoto's van Sjaak Weijers.