Datum: 20-09-2020 - 19:39
13
aug
'12

PvdA Noordwijkerhout in gesprek met bewoners van Zeeburg.

Aanstaande zaterdag 18 augustus zal de Noordwijkerhoutse wijk Zeeburg rood kleuren. Zo’n vijftien enthousiaste vrijwilligers van de PvdA gaan dan huis-aan-huis door de straten om contact te leggen met de bewoners en te proeven wat er in de wijk leeft...

Contact krijgen en houden met de lokale bevolking is iets dat bij de PvdA hoog in het vaandel staat. Dit doet de PvdA niet alleen in aanloop naar een verkiezing, maar is in de Duin en Bollenstreek beleid geworden. Afgelopen jaren zijn er ook canvasacties geweest in Teylingen, Katwijk en Noordwijk. De PvdA Noordwijkerhout heeft speciaal voor de wijk Zeeburg gekozen. Het doel van deze actie is de ervaringen van de bewoners in deze wijk vast te leggen.

Tussen 2 en 4 uur ’s middags zal bij de mensen worden aangebeld om hen naar hun ervaringen in de wijk te vragen. Aan deze actie nemen leden uit de hele Duin- en Bollenstreek deel. Hierdoor is het mogelijk een grote groep vrijwilligers samen te stellen en kan een flink deel van de wijk worden bezocht. Naast de specifieke vragen over de wijk Zeeburg zal er gevraagd worden wat er in Noordwijkerhout moet veranderen of verbeteren. De PvdA raadsleden in Noordwijkerhout zullen de uitkomsten van deze gesprekken gebruiken voor hun werk in de gemeenteraad. Het resultaat van deze canvasactie wordt over een aantal weken met de bewoners gedeeld. Het doel is simpel, te weten komen wat er onder de burgers van Zeeburg leeft. Natuurlijk zullen er ook rozen aanwezig zijn die als dank aan de bewoners van Zeeburg zullen worden overhandigd.