24
apr
'18

CvdK Jaap Smit geeft startschot Scootmobielen Bloementoertocht door de Bollenstreek 2018. (foto's start)

Op dinsdagmorgen 24 april is de Scootmobielen Bloementoertocht, de leukste file van de Bollenstreek, voor 9e keer gaan rijden. Rond de 120 deelnemers uit de Bollenstreek maar ook van ver daarbuiten, gingen om 10.30 uur van start voor een toertocht langs en door de bloeiende bloembollenvelden. Na enkele...

jaren waarbij de weergoden de organisatie en rijders niet erg gunstig gezind waren, is het vandaag toch iets beter....in ieder geval droog en zo nu en dan een zonnetje. Commissaris van de Koning (CvdK) de heer Jaap Smit gaf onder goedkeurend oog van Burgemeester Goedhart het startschot voor de deelnemers en de twee meerijdende wethouders Bert Gotink en Henri De Jong. 

Net als vorig jaar was FC Lisse tussen de middag met al haar vrijwilligers weer de gastheer voor een lunch met soep, broodjes en ter verhoging van de feestvreugde de levensliederen van dameskoor BroCante.

In de middag gaat men nog langs bij restaurant Como & Co voor een lekker kopje koffie, thee of een glaasje jus terwijl er dan genoten kan worden van de smartlappen van Dameskoor Geen Gehoor. Daar vandaan gaat men weer richting Munnekeweij. Hier worden alle deelnemers, na in ontvangst nemen van een medaille en een bloemetje, wederom ontvangen door de vrijwilligers van Topaz en muziek van The Melody Makers.

Foto's van de start bij Munnekeweij > Cees van Zelst. Later volgen er meer foto's van onderweg.